26. února 2017

Probuď se a drandi

foto Matt Duncan
„Probuď se a drandi“,  může to být plán na další den, může to být životní moto,  může to být i název knihy, knihy, která Vám ukáže cestu k Vašemu cíli. Jaký cíl v životě máte?

Hledám klid, hledám štěstí, hledám lásku, hledám ticho, hledám mír a pokoj, nebo také hledám boha, hledám odpuštění, hledám osvícení, nebo hledám sebe sama!  

Také to hledáte?  Je to ten Váš cíl?

Je spousta cest, které k tomu cíli vedou. Každý máme tu svoji cestu, kterou musíme jít. Ti šťastní dojdou. 

Mám takový cíl. Chci se probudit ze snu, co ho považujeme za skutečnost. Chci se probudit ze zmatku a ze všech změn okolního světa, probudit se ze svých myšlenek a představ,  probudit se ze svých pocitů a nálad, ze svých tužeb, ze svých splněných a nesplněných přání, chci se probudit z každodenního úprku, shonu a stresu. Už konečně chci najít KLID.

Jak si to představuji? Jednou ráno se probudím a pochopím. Budu vnímat jen ten klid ve mě, klid okolo. Ticho bude všude zářit a prosvítat. TICHO, KLID, MÍR a LÁSKA bude ve všem a všude.  Ze svého ticha budu vnímat okolní svět. Bude  stále zmatený a plný stresu, ale okolo všeho zmatku bude zářit to TICHO, ten KLID a MÍR a LÁSKA.

Představte si, že to budete vnímat stejně a potkáme se.  Krásná představa.... J . A představte si, že to tak budou vnímat všichni. Takový bude jednou náš svět.

Ivan Fučík




Žádné komentáře:

Okomentovat